Tineke Berends Sportcentrum Energy_Tekengebied 1“Ik wilde kijken of het iets voor me is en me thuis zou voelen. Inspiratie en motivatie krijgen om te werken aan mijn bedrijf. Ik vond het fijn omdat iedereen de focus legt op het werk. Je bent samen aan het werk en dat zet mij ook aan het werk. Ik had meer concentratie dan thuis. Andere omgeving werkt voor mij erg goed. Prettig gezelschap erbij die gelijk gestemd zijn. Top!” – Tineke Berends (Sportcentrum Energy)

Alexandra Mes Plantoor Groningen “Ik ben naar de Samenwerkdag gekomen omdat het ondernemerschap soms eenzaam kan voelen omdat je collega’s mist. En daarnaast om op een laagdrempelige manier nieuwe mensen uit de regio te leren kennen. Wat ik erg fijn vond is dat het duidelijk was wanneer we aan het werk gingen en wanneer we pauze hadden. Ik ben productief geweest (onderhandelingsstrategie uitgeschreven). En dat ik de lunch nog even een wandeling door het centrum van Haren heb gemaakt met Tineke.”Alexandra Mes (Plantoor)

Tineke-Hoomans-Noordman-Hurray-for-today-19“Ik ben naar de Samenwerkingsdag gekomen om mijn netwerk uit te breiden, ergens anders aan de slag te gaan met mijn bedrijf en gewoon met elkaar te sparren over waar je tegenaan loopt, ervaringen uit te wisselen. Wat ik heel fijn vond is dat het heel toegankelijk en laagdrempelig is. Daarnaast stap je even uit je eigen bubbel en kun je met ‘collega’s’ praten over wat je bezighoudt.” – Tineke Hoomans -Noordman, Hurray for today

Harriette keuning HR management “Het leek me onwijs tof om samen met Desiree en andere ondernemers aan de slag te gaan. Iedereen met zijn eigen werkzaamheden, maar tussendoor genoeg tijd en mogelijkheid om kennis met elkaar te delen. Had niet verwacht dat het zo leuk zou zijn!! Heerlijk weer 😎 dus de toon was meteen gezet. Uitstekende locatie en een mooie plek aan de keukentafel. Ik vond het fijn om zelf meters te maken in combinatie met de sfeer, inspiratie en gezelligheid van collega ondernemers. Door het uitwisselen van tips etc kun je elkaar op een laagdrempelige manier verder helpen. Verder werd ik niet afgeleid door thuis en dat vond ik erg prettig. Tijd in m’n agenda gereserveerd en gaan #positief #flow #ondernemen met allemaal toppers!!”Harriette Keuning-Knol (Business Partner HR / Officemanager)

Audry Brandsma Samenwerkdag Groningen“Ik ben naar de Samenwerkdag gekomen omdat ik veel alleen werk en ik tijdens zo’n dag met andere ondernemers kan sparren. Bij vragen kon ik deze in de groep gooien en vaak rolden er goede ideeën van anderen over de tafel. Daarnaast vond ik het erg fijn om als startende ondernemer mijn netwerk uit te breiden en kon oefenen om sterk mijn verhaal te vertellen. Ik heb gemerkt dat ik meteen na het voorstelrondje mijn verhaal al typend aanscherpte.Last but not least: ik vond het heerlijk om in een andere omgeving voor Online Merkversterker bezig te zijn, hier heb ik teksten kunnen schrijven voor de nieuwe website. Het was geen kletsdag, maar iedereen werkte serieus aan hun eigen bedrijven. Er werden tijdens afgesproken voor een gezamenlijk bakje koffie/thee en gezamenlijke lunch.” – Audry Brandsma (Online Merkversterker)