Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Maak jouw ondernemersplannen voor het komende half jaar

25 juni 2020 @ 10:00 - 13:00

Gratis

Het is alweer bijna juli en dat betekent bij mij dat ik kriebels krijg om terug te blikken op mijn jaarplannen en vooral ook plannen te maken voor het komende halfjaar. Lekker overzicht maken en met focus het volgende halfjaar in. Deze plannen ga ik maken én ik doe het graag samen met jou.

In de afgelopen maanden is er zoveel gebeurt waardoor je misschien, net als ik, wel nieuwe inzichten opgedaan hebt om dingen anders te doen dan je al deed. Zo heb ik zelf begin maart besloten om echt meer online te gaan doen, de corona-crisis bevestigde mijn keuze alleen maar. Ook heb ik ontdekt dat ik écht minder wil werken; minder laptoppen en meer buiten zijn. Dus ja, dan heb ik mijn plannen bij te sturen.

Met mij zijn er denk ik vele ondernemers die dit herkennen. Dus dacht, laten wet het samen doen. Daarom heb ik op 25 juni om 10 uur een Online Workshop gepland met als thema: “Maak jouw ondernemersplannen voor komend halfjaar”. Jij kunt er gratis aan mee doen als je het leuk vindt. We gaan terugblikken naar onze jaarplannen, kijken waar we nu staan én vooral ook kijken waar we ons van juli t/m december op gaan richten op gebied van ondernemerschap.

Elk hafljaar even stil staan bij wat je doet

Ik weet niet hoe het bij jou zit, maar ik vergeet vaak om tussendoor even stil te staan. Ik ben zo in de flow van de dag, week, maand en het jaar….waardoor ik soms niet eens door heb hoeveel werk ik eigenlijk verzet heb. Als echte doener vergeet ik vaak om even stil te staan bij wat ik allemaal aan het doen ben. Voor ik het weet vul ik de tijd met dingen die eigenlijk niet genoeg impact maken, ik dwaal af van het pad dat ik eigenlijk wilde bewandelen. Leuke opdracht daar, nieuw idee daar….en daar ga ik weer. Woops!

Inmiddels heb ik mezelf aangeleerd hoe ik hier mee om kan gaan. Zo pak ik elk half jaar een moment om eens goed stil te staan bij waar ik allemaal mee bezig ben. Om het mezelf en andere ondernemers nog gemakkelijker te maken heb ik zelfs allemaal producten ontwikkelt zoals de Weekplanner, Kwartaalplanner Poster en de Social Media Kaarten.

Jouw ondernemersplannen aanscherpen

Tijd om er weer wat focus in te brengen. Dus dacht, ik ga een toffe Online Workshop organiseren waarin:

– ik mijn tips geef om focus te behouden en terug te krijgen;
– we samen succesjes van afgelopen half jaar gaan vieren;
– we gaan kijken waar we nu staat;
– plannen uitzetten om daar te komen waar je graag heen wil.

Alles met als doel dat jij aan het eind van de Online Workshop een goed gevoel hebt over wat jij allemaal wél gedaan hebt. Plus weer meer richting hebt in waar je focus voor het komende jaar op mag zitten. Dat geeft zoveel rust en structuur.

AANMELDEN GRATIS ONLINE WORKSHOP
De online workshop Maak je ondernemersplannen voor het komend halfjaar’ is op donderdag 25 juni 2019 om 10.00 uur.

Pssttt. Ben je (nog) geen ondernemer? Ook dan kan het interessant zijn. Gewoon aanmelden en je laten inspireren. Haal je er vast ook veel uit. Je kunt je aanmelden via: https://www.ideesonline.nl/maak-jouw-ondernemersplannen-komend-halfjaar/

Gegevens

Datum:
25 juni 2020
Tijd:
10:00 - 13:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

Désirée Wassing-Boerema
Telefoon:
064345343
E-mail:
info@ideesonline.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Online
Bij jou op de bank of op kantoor + Google Maps

One Thought to “Maak jouw ondernemersplannen voor het komende half jaar”

 1. Hoi,

  Ik wil me graag aanmelden voor de online samenwerk dag van 25 juni. Echter kan ik me nergens inschrijven- tenminste ik vind het niet. Vandaar deze mail.
  Graag een berichtje hoe ik dat alsnog kan doen of misschien kun jij me ook meteen meenemen in de aanmeldingen?!

  Hoor het graag, gr Susanne

Leave a Comment

Foto door: Ron Eskens Soowpictures | Desiree Wassing BoeremaBen jij een enthousiaste ondernemer en wil jij graag je bedrijf laten groeien? Aan de slag met je ondernemersplannen, het ontwikkelen van (online) diensten, social media strategisch inzetten en meer. Dan is onze community-groep wat voor jou!

Heb jij:
– een eigen bedrijf of ben je van plan om een bedrijf te gaan starten;
– werk je veel alleen en vind je het gezellig om af en toe samen te werken;
– wil je tijd reserveren om AAN je bedrijf te werken;
– vind je het leuk om zo nu en dan te sparren met andere ondernemers;
– én ben je bereidt om ook jouw kennis en ervaring te delen?

Dan hebben we een match!

Meld je hieronder aan en we sturen je de link waar je onze community/groep kunt vinden.

Zit jij al in de community én wil je ook graag op de hoogte gehouden worden van bijvoorbeeld nieuwe locaties, landelijke evenementen of andere belangrijke berichten? Laat dan ook hieronder je gegevens even achter.

* indicates required. *

. *

Interesse in regio(‘s)


One Thought to “Maak jouw ondernemersplannen voor het komende half jaar”

 1. Hoi,

  Ik wil me graag aanmelden voor de online samenwerk dag van 25 juni. Echter kan ik me nergens inschrijven- tenminste ik vind het niet. Vandaar deze mail.
  Graag een berichtje hoe ik dat alsnog kan doen of misschien kun jij me ook meteen meenemen in de aanmeldingen?!

  Hoor het graag, gr Susanne

Leave a Comment