Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Samenwerkdag Utrecht

21 november 2019 @ 09:00 - 17:00

Samenwerkdag voor ondernemers Utrecht

Werk je veel alleen en vind je het fijn om af en toe een dag samen te werken met andere ondernemers? Wil je graag wat meer tijd plannen om AAN je eigen bedrijf te werken? Kom naar de Samenwerkdag Utrecht.

Om je een beetje beeld te geven hieronder een opzetje van hoe de Samenwerkdag eruit ziet:

09.30 uur Koffietijd + inloop
10.00 uur Rondje voorstellen (fijn als je er dan sowieso bent)
10.30 uur AAN je eigen bedrijf werken
12.00 uur Lunchbreak + tijd om te kletsen of een vraag in de groep te gooien
13.30 uur AAN je eigen bedrijf werken
15.00 uur Theepauze
16.00 uur Afronding.

Qua tijden hangt het ook een beetje af van het aantal ondernemers. Dan duurt het rondje voorstellen b.v. wat langer. Goed om te weten: je ben van harte welkom om eerder te komen of later weg te gaan. Net wat jij wil :). Ik zorg er als organisator voor dat ik rond 9:00 aanwezig ben en blijf tot 17:00.  Wel het verzoek om er op tijd te zijn. Dan worden we tijdens het voorstelrondje niet gestoord en mis jij de mooie verhalen van andere ondernemers niet.

Locatie:
We vinden het leuk om verschillende locaties uit te proberen en maken de definitieve locatie uiterlijk 3 weken van te voren bekend op de Facebook pagina.

Kosten:
Je kunt hier gratis aan deelnemen. Enige kosten die je hebt zijn de consumpties die je nuttigt. Deze betaal je aan het einde van de dag. Onthoud dus even goed wat je allemaal gehad hebt.

Meenemen:
– Je laptop + oplader
– Agenda/planner
– Notitieboekjes
– Oordopjes voor de Focus-momentjes
– Wat je verder maar nodig hebt

Er is plek voor maximaal 8 ondernemers. Laat zowel via WhatsApp als in het Facebook event even weten dat je erbij bent. Voel je vrij om de Samenwerkdag te delen met je netwerk.

Aanmelden via Whatsapp:
06-24414010 – Eva Huijts


Social Media Community
Offline samenwerken en netwerken is natuurlijk heel fijn. Maar het wordt nog beter als we het ook online gaan doen. Juist die mix is super krachtig. Voorafgaand kun je online mensen ontmoeten en nadien kun je ook contact houden. Leuk om elkaar op de hoogte te houden. Daarom is er een community voor iedereen die aan een Samenwerkdag wil deelnemen of deelgenomen heeft. Een plek om elkaar online te ontmoeten, leren kennen, vragen voor te leggen en meer van dat.  De groep is aangemaakt in de Social Media Community, waar je gratis lid van kan worden. Naast de besloten groep voor de Samenwerkdagers, kun je hier ook veel tips vinden om social media in te zetten.

> Inloggen

Heb je nog geen account? Meld je hier dan even aan. Dan krijg je een account en kun je lid worden van de groep Samenwerkdag.

 

Tot dan!

Geeske & Eva

Gegevens

Datum:
21 november 2019
Tijd:
09:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Utrecht
kanaalweg 86
Utrecht, Utrecht 3533 hg Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0645455515
Bekijk de site van Locatie

Leave a Comment

Foto door: Ron Eskens Soowpictures | Desiree Wassing BoeremaBen jij een enthousiaste ondernemer en wil jij graag je bedrijf laten groeien? Aan de slag met je ondernemersplannen, het ontwikkelen van (online) diensten, social media strategisch inzetten en meer. Dan is onze community-groep wat voor jou!

Heb jij:
– een eigen bedrijf of ben je van plan om een bedrijf te gaan starten;
– werk je veel alleen en vind je het gezellig om af en toe samen te werken;
– wil je tijd reserveren om AAN je bedrijf te werken;
– vind je het leuk om zo nu en dan te sparren met andere ondernemers;
– én ben je bereidt om ook jouw kennis en ervaring te delen?

Dan hebben we een match!

Meld je hieronder aan en we sturen je de link waar je onze community/groep kunt vinden.

Zit jij al in de community én wil je ook graag op de hoogte gehouden worden van bijvoorbeeld nieuwe locaties, landelijke evenementen of andere belangrijke berichten? Laat dan ook hieronder je gegevens even achter.

* indicates required. *

. *

Interesse in regio(‘s)


Leave a Comment