Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Samenwerkdag Utrecht

7 januari 2020 @ 10:00 - 17:00

Samenwerkdag voor ondernemers Utrecht

Werk je vaak alleen en vind je het fijn om af en toe een dag samen te werken met andere ondernemers? Of wil je graag wat meer tijd plannen om aan je eigen bedrijf te werken? Kom dan naar de Samenwerkdag in Utrecht.

Om je een beetje beeld te geven hieronder een opzetje van hoe de Samenwerkdag eruit ziet:

09.00 uur   Koffietijd + inloop
10.00 uur   Rondje voorstellen (fijn als je er dan sowieso bent)
10.30 uur   Aan je eigen bedrijf werken
12.30 uur   Lunchbreak + rondje lopen buiten
13.30 uur   Aan je eigen bedrijf werken
15.00 uur   Theepauze
15:30 uur   Aan je eigen bedrijf werken
17:00 uur   Afsluiting

Goed om te weten: je ben van harte welkom om eerder te komen of later weg te gaan. Ik zorg er als organisator voor dat ik rond 9:00 aanwezig ben en ik blijf tot 17:00.  Het is fijn als je er vóór 10:00 bent zodat je mee kunt doen met het voorstelrondje.

Locatie:
We vinden het leuk om verschillende locaties uit te proberen en maken de definitieve locatie uiterlijk een week van te voren bekend op de Facebook pagina. Hierbij wordt rekening gehouden met bereikbaar OV en mogelijkheid tot gratis parkeren op max. 10 minuten lopen. We hebben in 2019 o.a. gewerkt bij Landhuis in de Stad en Instock.

Kosten:
Deelnemen is gratis. Enige kosten die je hebt zijn de consumpties die je nuttigt. Deze betaal je aan het einde van de dag. Onthoud dus even goed wat je allemaal gehad hebt.

Meenemen:
– Je laptop + oplader
– Agenda/planner
– Notitieboekjes
– Oordopjes voor de Focus-momentjes
– Wat je verder maar nodig hebt

Er is plek voor maximaal 8 ondernemers. Het zou leuk zijn als je de samenwerkdag deelt met je netwerk! Laat zowel via WhatsApp als in het Facebook event even weten dat je erbij bent. Heb je vragen? Stuur mij dan gerust een berichtje.

Aanmelden via Whatsapp:
06-24414010 – Eva Huijts

Tot dan!

Eva


Social Media Community
Offline samenwerken en netwerken is natuurlijk heel fijn. Maar het wordt nog beter als we het ook online gaan doen. Juist die mix is super krachtig. Voorafgaand kun je online mensen ontmoeten en nadien kun je ook contact houden. Leuk om elkaar op de hoogte te houden. Daarom is er een community voor iedereen die aan een Samenwerkdag wil deelnemen of deelgenomen heeft. Een plek om elkaar online te ontmoeten, leren kennen, vragen voor te leggen en meer van dat.  De groep is aangemaakt in de Social Media Community, waar je gratis lid van kan worden. Naast de besloten groep voor de Samenwerkdagers, kun je hier ook veel tips vinden om social media in te zetten.

> Inloggen

Heb je nog geen account? Meld je hier dan even aan. Dan krijg je een account en kun je lid worden van de groep Samenwerkdag.

Gegevens

Datum:
7 januari 2020
Tijd:
10:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.facebook.com/events/549443349170579/

Locatie

Utrecht (stad)
Utrecht, Utrecht Nederland

Organisator

Eva Huijts
Telefoon:
0624414010
E-mail:
info@cardsbyeva.nl
Bekijk de site van Organisator

Leave a Comment

Foto door: Ron Eskens Soowpictures | Desiree Wassing BoeremaBen jij een enthousiaste ondernemer en wil jij graag je bedrijf laten groeien? Aan de slag met je ondernemersplannen, het ontwikkelen van (online) diensten, social media strategisch inzetten en meer. Dan is onze community-groep wat voor jou!

Heb jij:
– een eigen bedrijf of ben je van plan om een bedrijf te gaan starten;
– werk je veel alleen en vind je het gezellig om af en toe samen te werken;
– wil je tijd reserveren om AAN je bedrijf te werken;
– vind je het leuk om zo nu en dan te sparren met andere ondernemers;
– én ben je bereidt om ook jouw kennis en ervaring te delen?

Dan hebben we een match!

Meld je hieronder aan en we sturen je de link waar je onze community/groep kunt vinden.

Zit jij al in de community én wil je ook graag op de hoogte gehouden worden van bijvoorbeeld nieuwe locaties, landelijke evenementen of andere belangrijke berichten? Laat dan ook hieronder je gegevens even achter.

* indicates required. *

. *

Interesse in regio(‘s)


Leave a Comment