Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Samenwerkdag Zuidhorn

30 oktober 2020 @ 09:30 - 16:00

€5
Samenwerkdag Zuidhorn
Heb je ook weer zin om een keer -offline- samen te werken? Op vrijdag 30 oktober organiseer ik weer een Samenwerkdag op mijn locatie Bij Roos in Zuidhorn! Natuurlijk rekening houdend met de corona-richtlijnen. We hebben twee ruimtes tot onze beschikking waar we met maximaal 8 personen aan de slag kunnen. Naast de gezamenlijke start, lunch en afronding kan je aan de slag met je eigen werk en houden we strikte ‘focus’ tijd aan. Mijn ervaring is dat je dan heel effectief aan het werk bent en aan het eind van de dag voldaan en geïnspireerd door de andere ondernemers naar huis gaat. Geen ondernemer maar wil je wel graag komen ‘samenwerken’? Je bent van harte welkom! Om je een beeld te geven hieronder een opzetje van hoe de Samenwerkdag eruit ziet: 9.30 uur Koffietijd + inloop 10.00 uur Rondje voorstellen (fijn als je er dan sowieso bent) 10.30 uur AAN je eigen bedrijf werken 12.00 uur Lunchbreak + tijd om te kletsen of een vraag in de groep te gooien 13.30 uur AAN je eigen bedrijf werken 15.00 uur Theepauze 16.00 uur Afronding Qua tijden hangt het ook een beetje af met hoeveel mensen we zijn. Als er meer zijn duurt bv het rondje voorstellen iets langer. Goed om te weten: je mag ook eerder komen of later weggaan als je dat fijn vindt. Net wat je wilt 🙂 Wel het verzoek om er op tijd te zijn. Dan worden we niet tijdens het voorstelrondje gestoord en mis je geen mooie verhalen van andere ondernemers. Tussen de middag is er ook tijd om even een wandeling te maken, door het centrum van het mooie dorp Zuidhorn of juist een stukje tussen de weilanden. Locatie: Bij Roos Klinckemalaan 7 9801 CA Zuidhorn Op de oprit is plek voor 3 a 4 auto’s. Mocht er geen plek meer zijn dan kan je ook in (gratis) in de Willem Alexanderlaan parkeren. Er is een treinstation in Zuidhorn, een kleine 10 minuten lopen vanaf Bij Roos. Kosten Kosten voor de Samenwerkdag zijn 5,- als deze op een zakelijke locatie wordt georganiseerd. Dat is deze keer het geval. Je krijgt koffie/thee/water en iets lekkers. Je kunt je eigen lunch meenemen, kan evt. in een koelkast. Meenemen:
  • je laptop
  • agenda/planner
  • notitieboekjes
  • oordopjes als je dit prettig vindt tijdens de focusmomenten
  • verlengsnoer
  • wat je verder maar nodig hebt
Aanmelden via Whatsapp 06-27560789 – Roos van der Laan Let op: er is beperkte ruimte. Als je een bevestiging hebt ontvangen, ben je verzekerd van een plekje. Leuk als je erbij bent!

Gegevens

Datum:
30 oktober 2020
Tijd:
09:30 - 16:00
Kosten:
€5
Evenement Categorie:

Organisator

Roos van der Laan
Telefoon:
06-27560789
E-mail:
roos@bijroos.nu
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Bij Roos
Klinckemalaan 7
Zuidhorn, Groningen 9801 CA Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Leave a Comment

Foto door: Ron Eskens Soowpictures | Desiree Wassing BoeremaBen jij een enthousiaste ondernemer en wil jij graag je bedrijf laten groeien? Aan de slag met je ondernemersplannen, het ontwikkelen van (online) diensten, social media strategisch inzetten en meer. Dan is onze community-groep wat voor jou!

Heb jij:
– een eigen bedrijf of ben je van plan om een bedrijf te gaan starten;
– werk je veel alleen en vind je het gezellig om af en toe samen te werken;
– wil je tijd reserveren om AAN je bedrijf te werken;
– vind je het leuk om zo nu en dan te sparren met andere ondernemers;
– én ben je bereidt om ook jouw kennis en ervaring te delen?

Dan hebben we een match!

Meld je hieronder aan en we sturen je de link waar je onze community/groep kunt vinden.

Zit jij al in de community én wil je ook graag op de hoogte gehouden worden van bijvoorbeeld nieuwe locaties, landelijke evenementen of andere belangrijke berichten? Laat dan ook hieronder je gegevens even achter.

* indicates required. *

. *

Interesse in regio(‘s)


Leave a Comment