Hi! Ik ben Désirée Boerema uit Onnen (Groningen) en begin 2013 gestart met mijn bedrijf iDeesonline. Hoewel ik met veel mensen samenwerk, zit ik het grootste deel van de tijd toch alleen op mijn kantoor. Dat vind ik eerlijk gezegd wel fijn; het geeft lekker rust en daarmee focus.

Maar soms vind ik het ook fijn om even weg van huis en kantoor te zijn. Daarom ga ik regelmatig ergens een dagje zitten werken. Een leuke koffiebar, een gezellige lunchroom. Soms alleen, maar als het even kan met een of meerdere andere ondernemers. Dat geeft mij altijd nieuwe inspiratie.

Het is fijn om sommige dingen even aan iemand voor te kunnen leggen, het is gezellig én zelfs met het gekletst zet ik elke keer toch weer wat stappen. Eigenlijk werk ik op dit soort dagen vooral aan dingen voor mij eigen bedrijf. Zo kijk ik elke keer weer bewust wat ik verzamel voor zo’n dag om in plaats van ‘in’, ‘aan’ mijn bedrijf te werken.

Via LinkedIn, Instagram en Facebook deel ik dit soort momenten altijd. Waarop veel ondernemers altijd enthousiast reageren. Toen plopte bij mij het idee op om leuke Samenwerkdagen te organiseren voor ondernemers in Groningen. Voor diegene die het ook fijn vind om af en toe buiten de deur te werken én samen aan het werk te zijn met andere ondernemers.

In juni 2019 de eerste Samenwerkdag in Groningen gehad en het was super geslaagd. Veel mooie reacties ontvangen en voor herhaling vatbaar. Zo leuk! Mijn social media volgers zitten door het hele land; voor veel ondernemers was het niet haalbaar om aan te haken. Dus toen plopte het idee op om het door heel Nederland uit te rollen.

Het lijkt me nog leuker als we in elke provincie Samenwerkdagen organiseren. Maar daarvoor heb ik jou nodig. Jij die ook graag eens deel wil nemen aan zo’n dag, maar waarvoor Groningen een (of meerdere) brug te ver is. Het concept is oersimpel en je kunt zo aanhaken. Zo creëer jij je eigen inspirerende Samenwerkdagen.Je word er zelf blij van, maakt er andere heel happy mee én het is ook nog eens een super leuke manier om je netwerk te vergroten.

Inmiddels zitten we al op 6 provincies. Super leuk! Kun je lekker aansluiten bij een Samenwerkdag bij jou in de buurt als die er al is. Of gewoon lekker je eigen opstarten. Mocht je dit laatste willen? Neem dan even contact met mij op via info@ideesonline.nl of app naar 06-43456343.