Werk je veel alleen en vind je het fijn om af en toe een dag samen te werken met andere ondernemers? Wil je graag wat meer tijd plannen om AAN je eigen bedrijf te werken? Dan is een Samenwerkdag wat voor jou!

Dagprogramma

Om je een beetje beeld te geven hieronder een opzetje van hoe een Samenwerkdag eruit ziet:

09.30 uur Koffietijd + inloop
10.00 uur Rondje voorstellen
10.30 uur AAN je eigen bedrijf werken
12.00 uur Lunchbreak + tijd om te kletsen of een vraag in de groep te gooien
13.30 uur AAN je eigen bedrijf werken
15.00 uur Theepauze + tijd om te kletsen
16.00 uur Afronding.

Qua tijden hangt het ook een beetje af van het aantal ondernemers die er zijn. Dan duurt het rondje voorstellen b.v. wat langer. Het verzoek om er op tijd te zijn. Dan worden we niet tijdens het voorstelrondje gestoord en mis jij geen mooie verhalen van andere ondernemers.

De kracht van een Samenwerkdag

Zo’n Samenwerkdag werkt ontzettend fijn, om verschillende redenen:

  • Creativiteit: op het moment dat je op een nieuwe plek werkt, word je creativiteit gestimuleerd, dit geeft je lekkere positieve energie.
  • Netwerken: je leert nieuwe mensen kennen en kan daarmee je netwerk uitbreiden. Je krijgt de mogelijkheid om te vertellen wie je bent en wat je doet.
  • Ondernemen: je hebt en neemt echt even de tijd om AAN je bedrijf te werken. Het is geen kletsdag; er wordt tijd geblocked om AAN de slag te gaan.
  • Samenwerken: als je een vraag hebt, kun je deze in de groep gooien. Mogelijk kun jij iemand versterken of iemand anders jou.
  • Focus: deze dag werkt ook goed als stok achter de deur om nu eindelijk dat te gaan doen wat je eigenlijk al een tijd graag wil doen.

Deelnemen

Je kunt gratis deelnemen aan een Samenwerkdag. Enige kosten die je hebt zijn de consumpties die je nuttigt. Deze betaal je aan het einde van de dag.

Meenemen:
– Je laptop
– Agenda/planner
– Notitieboekjes
– Verlengsnoer (voor laden laptop)
– Wat je verder maar nodig hebt