Desiree

Desiree Wassing - Boerema​

Groningen
iDeesonline

Ik ben een kickstarter, gangmaker en confettieplopper. Ik help ondernemers met het bouwen van een bedrijf rondom hun leven, online diensten ontwikkelen en social media inzetten op een manier die bij hun past. Ik heb de Samenwerkdag voor ondernemers opgezet omdat ik het zelf heel fijn vind om af en toe buiten de deur te werken. Door uit mijn omgeving te gaan word ik creatiever en productiever. Extra leuk om dit samen met een of meerdere ondernemers te doen, dat je tussendoor ook lekker kan sparren en pauze kan houden. Daar werd zo enthousiast door anderen op gereageerd dat ik besloten heb om dit voor een breder publiek toegankelijk maken. Ik organiseer de Samenwerkdagen in Groningen.

0643456343
info@ideesonline.nl

Angelique Perton​

Assen
Liek Communiceert

Ik help ondernemers met een representatief profiel op social media. Dit past goed bij mijn creatief DNA. Ik word er blij van om alles mooi en kloppend te maken. Ik organiseer de Samenwerkdagen in Assen. Het leuke hiervan is dat ik zoveel andere ondernemers leer kennen. Ik word blij van de Samenwerkdagen omdat je veel van elkaar kunt leren en tegelijkertijd je netwerk kunt uitbouwen.

0647788709
info@liekcommuniceert.nl

Eva Huijts

Utrecht
Cardsbyeva & bijeva

Ik ben grafisch vormgever. Ik heb mijn eigen productlijn en verkoop o.a. via mijn webshop handgemaakte, duurzame woon- en lifestyle producten. Ik organiseer met veel plezier de Samenwerkdagen in Utrecht. Ik doe dit omdat ik vanuit huis werk en weet hoe gezellig het is om met anderen samen te werken op een leuke locatie.  

0624414010
info@cardsbyeva.nl

Georgina Ang

Eindhoven
MyHappyNetwork

Ik ben community manager en coach. Ik verbind graag mensen en word er heel blij van om samen met anderen dingen te ondernemen. Ik organiseer de Samenwerkdagen in Eindhoven. Ik vind de Samenwerkdagen altijd heel gezellig en het is leuk om van elkaar te kunnen leren. Je vergroot automatisch je netwerk door alle nieuwe contacten die je legt.

0640691627
georgina@myhappynetwork.nl

Simone

Simone Serné

Drachten
Office Support Friesland

Ik ontzorg MKB’ers door werk uit handen te nemen daar waar de klant er geen tijd of kennis voor heeft. Ik zorg ervoor dat alles op rolletjes verloopt en bied een stevige basis. Ik organiseer de Samenwerkdagen in Drachten. Dingen regelen en organiseren zit in mijn DNA en ik ontmoet graag andere ondernemers om een dagje samen te werken.

0614694049
simone@officesupportfriesland.nl

Liesbeth Knol-Urbach

Ermelo
Work&Life Center

Ik voer begeleidingskundige werkzaamheden uit in het onderwijs. Ik vind het belangrijk om de professionele identiteit van onderwijsprofessionals te versterken. Ik houd van leren en ontwikkelen. Ik organiseer de Samenwerkdagen in Ermelo. Het is waardevol om elkaar te inspireren, motiveren en elkaars professionele indentiteit te versterken.

0654922647
liesbeth@work-lifecenter.nl

Marleen Tigchelaar

Leeuwarden
MINT Internet

Ik help ondernemers met keuzes maken en samen focussen op wat echt belangrijk is om hun bedrijf zo goed mogelijk online te laten zien. Dit combineer ik met mijn passie voor het geven van trainingen. Ik organiseer de Samenwerkdagen in Leeuwarden. Ik word blij van nieuwe mensen ontmoeten en verbindingen leggen. 

Yacintha Pex

Yacintha Pex

Den Haag
Yacintha Food & Life coach

Ik begeleid vrouwen die na levensveranderende gebeurtenissen willen leren luisteren naar hun intuïtie en zichzelf willen terugvinden. Werken aan emotionele, mentale, fysieke en spirituele kracht. Ik organiseer de Samenwerkdagen in Den Haag. Samenwerken is leuk én nuttig ter versterking van je netwerk.

0624238896
yacintha.pex@gmail.com

Petra van Splunter

Rhoon
Your Happy Budget

Ik ondersteun en begeleid vrouwen die problemen ervaren met hun budget. Ik help met het verminderen van stress en geef hen meer zelf vertrouwen over geld. Ik organiseer de Samenwerkdagen in Rhoon. Ik vind het fijn om contact te hebben met andere ondernemers en vind het leuk om samen te werken en van elkaar te leren. 

Roos van der Laan

Roos van der Laan

Zuidhorn
bij roos

Ik bied ruimte voor vergaderingen, trainingen en workshops. Ik zorg voor een prettige plek zodat mensen zich welkom voelen. Het geeft me energie om mensen een fijne plek te bieden waar ze aan het werk kunnen, andere mensen kunnen ontmoeten en creativiteit wordt geprikkeld.

De Samenwerkdag Bij Roos vindt plaats in Zuidhorn, in het voorhuis van ons woonhuis. Het is een oud doktershuis uit 1860 met mooie, ruime voorkamers. Ik vind het leuk om andere ondernemers te ontmoeten en elkaar te inspireren of te helpen bij ieders werk. Word er blij van als de energie van  en tussen mensen gaat stromen; een Samenwerkdag is hier een goed moment voor.

06-27560789
Roos@bijroos.nu